ETIYA TM Forum’un En Üst Seviyedeki Uygunluk Belgesini Almaya Hak Kazandı

79318

Müşteri İlişkileri Yönetimi (MİY) ile Katalog ve Yapay Zekâ Odaklı B/OSS ürünlerinin yanı sıra, İletişim ve Dijital Hizmet Sağlayıcıları için Müşteri ve Sosyal Medya Analitiği sunan lider Serbest Yazılım Satıcısı ETIYA, bugün BSS Platformu Ürünü ile TM Forum’un en üst seviyedeki Uygunluk Belgesini almaya hak kazandığını açıkladı.

ETIYA'nın BSS Platformu, hata yapmaya meyilli manüel etkileşimleri düzeltirken, karmaşık İletişim Servis Sağlayıcıları (CSP) sistemlerini otomatikleştirerek ve optimize ederek, İletişim ve Dijital Hizmet Sağlayıcılarının pazara sürüm süresinin hızlandırılmasını, sipariş-nakit döngüsünün kısaltılmasını ve müşteri marka sadakatinin arttırılmasını sağlar. İletişim Servis Sağlayıcılar (CSPs) ve Dijital Servis Sağlayıcılar (DSPs)yeni ve mevcut müşteri hizmetleri oluşturmak, satmak ve bunlardan gelir elde etmek için gerekli olan bileşenler arasından en doğru kombinasyonu sağlayabilir.

Ödüllü Etiya BSS Platformu, Tier-One operatörlerinde doğrulanmış ve bu öncü yenilik TM Forum tarafından tanınmıştır. Etiya’nın BSS Platformu ile CSP'ler/ DSP'ler; kârlılığı ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için müşterinin, ürünlerin/hizmetlerin ve sipariş ömrü yönetiminin 360 derecelik bir görünüme erişmesini sağlar.

ETIYA'nın Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Durmuş, “Bu belge, gelecek odaklı ürünlerimizin başarısını gösteriyor” dedi. “En iyi uygulamalara katkıda bulunmaya ve ürünlerimizin bir adım önde durmasını sağlamaya devam edeceğiz!”

ETIYA ile toplantı organize etmek için lütfen marketing[at]etiya.com adresine e-posta gönderin.

2018-06-18